lördag 11 juni 2016

Vi är Vårbo!

Denna veckan har vi elevens val på Vårboskolan. I kursvalet "Vi är Vårbo!” är eleverna med i hela processen av att planera en skolavslutning, som ju är nästa onsdag. Eleverna har i dagarna två gjort program till alla i kyrkan, fixat ihop inbjudningar till vklass och facebook, agerat band och repat låtar som ska framföras på avslutningen och dessutom har eleverna varit med att göra listor över vad som ska vara med i utrustningsväg från skolan till kyrkan och packa, samt flytta materialet till kyrkan. En grupp nior har dessutom fixat ett nytt och eget bildspel till Vårbolåten, med allt kring bilder som man måste ha koll på. Vem får inte vara med på bild? Vem vill inte vara med på bild? Är bilderna schyssta? Massvis att ha koll på alltså!

Alla elever har inte gjort allt, men tillsammans har de sett till att de har koll på vad som krävs för att arrangera ett stort evenemang som en skolavslutning. Som stöd genom hela processen har de haft en engagerad musiklärare Laura, tekniklärarna Åsa och Johan har guidat genom bilder, layouter och språkkoll.

Många skratt, en del slit och vetskapen att man inte kan skriva hur som helst när man inte är privat utan har ett arbetsuppdrag bär eleverna med sig efter dessa dagar.

Laura, Johan L & Åsa S


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar